GRATIS LEVERING VED KØB FOR OVER 500.–    

Workshop

Har du brug for indhold, viden og sparring  i din kvindecirkel eller til en venindeaften? – så har du mulighed for at booke mig til en workshop, hvor I lærer Månens Magiske Faser at kende.

Du og dine gæster får et indblik i hvordan de kan anvende Månens Faser i dagligdagen. – for at opnå mere overskud, energi og drømme…

Her kan du læse mere om, hvordan en workshop er sammensat, har du andre ønkser er du meget velkommen til at kontate mig.

Helle Luna

Indehaver

Når jeg modtager mails fra tidligere deltagere, mærker jeg ydmyghed samtidig med en enorm stolhed over, at kunne gøre en sådan forskel hos andre kvinder. Læs herunder, hvad Teresa har fået ud af en 4 timers Måne-Workshop!

Kæreste Helle Luna
Jeg er så taknemmelig for at du startede på din rejse og lærte alt det du gjorde 🙏.
Det er nemlig vildt det med månen. Jeg inviterede dig til et lille foredrag/workshop med nogle veninder i efteråret 2020 og vupti første måne cyklus efter mødet med dig havde min mens rykket sig tættere på nymåne. Anden måne cyklus og min mens kom til nymåne. Det har været sådan siden 😱❤️. Ja faktisk kommer den til mørk måne nu og vare 3-5 dage.
Det er helt vildt fantastisk 🥳🤗. Udover det lærte du mig også at bruge min energi bedre, jeg har det virkelig godt i min krop.

Min baggrund med mens, siden jeg begyndte, er at jeg blødte længe, min 10 dage og det var vildt uregelmæssig, svingede mellem 40 og 90 dage. Efter 2 børn blev det lidt bedre, men det blev aldrig regelmæssigt og jeg blødte altid meget.
Og nu efter mødet med dig føles det bare så godt.

Jeg føler nærmest at jeg har kontrol over min krop, men jeg tror nu at det er det omvendte 😉 at jeg har sluppet og stoler på månens styrke.

Så tak til dig 🙏❤️💫

Teresa Søndergård Madsen

Workshop

Månens Visdom og Cyklus

Workshop

Denne workshop er for jer som har interesse i Månens magiske væsen, og er nysgerrig på din og andre kvinders cyklus. I kommer til at arbejde med Månens Faser og hvordan disse spejler jeres egen menstruationscyklus. 

 

Indhold

Intro til Månens Energi og Faser.
Gennemgang af hver enkelt fase, hvor I arbejder med hver fase og dens betydning i jeres liv. Vi runder af med, hvordan kan I forankre Månen i jeres hverdag.

Praktisk

• 4 timer inkl. 30 min pause
• Minimum 4 deltagere
• 550 .- pr. person inkl moms + evt. kørsel

Alle får udleveret gældende Månekalender, og en oversigt over Månens 5 faser.

Book workshop her!

4 + 6 =