Årshjulet Plakat A5

123,00 kr.

Årshjulet er skabt i skønt samarbejde med Avalin Elinor, for at du kan få en daglig og kærlig reminder om årets gang, højtider og blive inspireret til at fejre disse. Her er årets 8 højtider med Moder Jord, fuldt med små illustrationer og en kort tekst der fortæller dato og indholdet i denne højtid. Illustrationerne sætter den helt rette stemning, og suppleres smukt af Avalins skønne tekster.

A5 (14,8 x 21 cm)
Eksklusiv plakat kvalitet, så den kan hænge frit i f.eks. magnet ophæng, men kan også sættes i ramme. Perfekt til at hænge centralt i dit rum. Her er teksterne mere uddybende og fyldt med inspiration, refleksioner og konkrete tiltag til at fejre den pågældende højtid.

Varenummer (SKU): 401-1 Kategorier: , , , Tags: ,

Illustrationener Plakaten er fyldt med illustrationer, med detaljer, nærvær og ro. Det er jordens farver og en helt særlig stemning over dem. De er skabt for at inspirere dig, til mere natur, fejring og ro.

Plakaterne er trykt hos et trykkeri, der tænker på miljøet og bæredygtigt. Jeg har fravalgt forrig års guldfolie og silkeoverflade, for at skabe en mere enkel tryksag. – for energien og miljøet.