Tilbud

Måne-pakke TILBUD

620,00 kr.

MÅNE-PAKKEN er på tilbud indtil 20. februar!
Du sparer 136.-

En sjælden mulighed for at få HELE pakken med rabat! Du får Månestøv & Månen’s Viskvinder Orakelkort samt månekalender for 2023, som også indeholder et hæfte som viser dig hvordan du kan anvende månekalenderen.

Se herunder hvad
MÅNE-PAKKEN
indeholder

Månestøv Orakelkort:

45 kort (9×13 cm.) i en lækker æske, som kan ligge eller stå på bogreolen. Som noget nyt medfølger et løftebånd, så de er endnu lettere at få op af æsken. Den er lavet i en lækker kvalitet og er udviklet af mig i samarbejde med trykkeri. Den er designet  til at være en mellemting af de klassiske hårde æsker og spillekortsæsker. Kort og æske har en silkemat overfalde som giver dig en skøn fornemmelse at sidde med i hænderne og du vil kunne tage billeder af dem uden refleksioner.

Du får en lille bog, som til hvert kort har budskaber, spørgsmål til reflektion og konkrete ting du kan gøre, for at forbinde dig til budskabet.

Månen's Viskvinder

18 kort, som du kan anvende som klassiske orakelkort eller som retningskort, hvor de lægges sammen med Månestøv Orakelkort da de har samme bagside, eller bevidst vælges til at sætte retningen for din korttrækning.
Hvert kort repræsenterer én månefase, og med dette sæt lærer du hver fase at kende på et dybere plan. Alle kort er illustreret ud fra de følelser, typer, faser vi som kvinder gennemgår i vores cyklus – så du kan mærke hvert kort helt ind i sjælen. Kortene har samme bagside-design, størrelse og kvalitet som Månestøv Orakelkort og leveres i en lækker canvaspose.

Du får en lille bog, som til hvert kort har budskaber, spørgsmål til reflektion og konkrete ting du kan gøre, for at forbinde dig til månen.

Månekalender 2023

I år kommer Månekalenderen sammen med ét hæfte som inspirerer dig til at arbejde med månen.
Hæftet gennemgår de 5 smukke månefaser og konstellationer, så du let kan komme igang med at følge månen, og få fornyet inspiration til året 2023.

Størrelse: A5 / 210 x 148 mm
Kalenderen har afrundede hjørner og er lavet i en kraft kvalitet; 300g uncoated

TAK
Fordi du vælger at købe HELE pakken. Det gør en kæmpe forskel for min forretning og mulighed for at udvikle endnu flere produkter. Af hele mit hjerte håber jeg, at denne pakke vil fylde dig med fornyet inspiration, nye indsigter i dit liv og ikke mindst rykker dig i den retning du drømmer om!

De kærligste Hilsner
Helle Luna