Månens Visdom og Cyklus 1:1 Forløb

7 ugers online forløb hvor du lærer Månens og egen cyklus at kende.

Dette Online Forløb er for dig, som søger en hverdag og cyklus i harmoni med Månen
 – mere flow og energi –

7 ugers forløb for kvinder i alle aldre!

2.999,00 DKK

Her lærer du at bruge månens faser i din hverdag, til at lære din egen cyklus, krop og energi at kende.
Kendskab til Månens Faser er nummer 1 energiredskab til at undgå knokleri og følelsen af at være brændt ud!

Måneforløbet er til dig som er kvinde, med lyst til at udforske egen cyklus, og lære hvordan Månen kan støtte dig i at få et let og nydelsesfuldt liv! Månen er din vejleder – dine følelser, energi og humør påvirkes af månen og indre cyklus. Ved at kende månens faser, har du mulighed for at lære dig selv at kende og dermed blive bevidst om dine mønstre.
Forløbet er online og kan passes ind i din dagligdag.

Efter dette kursus kender du din egen og månens cyklus.

Du har fået en forståelse for, hvorfor du er forbundet med månen og ved præcis hvordan du kan anvende månen i din hverdag.
Du har en solid, kærlig og smuk værktøjskasse, som du kan gribe fat i, når du har brug for at høre din indre stemme og jonglere de udfordringer som livet bringer!

_

Når din betaling er registreret får du direkte adgang til materialet, som anvendes i forløbet. Herefter mødes vi ca. 1 gang i ugen, på ZOOM til online sessioner, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, dele dine oplevelser og sparre med mig og de øvrige kursister.

Nysgerrig på om dette forløb er for dig?

Så har du mulighed for en samtale med mig – allerede her, vil du få nogle redskaber til at forbinde dig med månen og ny inspiration til hvordan du kan anvende månen i din hverdag.

Ved køb af forløbet Månens Visdom og Cyklus modtager du efterfølgende ordrebekræftelse pr. mail og pengene trækkes med det samme på din konto. Herefter får du pr. mail adgang til materialet, som du har adgang til i minimum 6 måneder efter købet.