Tilbud

Månestøv Orakelkort – forudbestilling

345,00 DKK

Opdatering: Jeg begynder at sende orakelkort ud så hurtigt som muligt efter de er landet hos mig.
Der er opstået lettere forsinkelse, men til gengæld har jeg fundet hjælp til at pakke. Du kan forvente afsendelse fra d. 19. maj.

Månestøv Orakelkort er et kortsæt som støtter dig i at mærke din feminine kraft og intuition.

Kortene er blevet til under særlig energi fra Månen. Hver illustration er skabt med vand fra Hellige Kilder i Danmark, månevand eller krystalvand.
De er skabt for at give dig smukke budskaber, som er lige præcis til dig. Jeg håber af hele mit hjerte, at du får glæde af disse kort, og at de bringer dig klarhed, skaberkraft og styrker din intuition.

NYHED
Månestøv Orakelkort anno 2022 kommer med et løst løftebånd i æsken.

45 kort (9×13 cm.) i en lækker æske, som kan ligge eller stå på bogreolen. Som noget nyt medfølger et løftebånd, så de er endnu lettere at få op af æsken. Den er lavet i en lækker kvalitet og er udviklet af mig i samarbejde med trykkeri. Den er designet  til at være en mellemting af de klassiske hårde æsker og spillekortsæsker. Kort og æske har en silkemat overfalde som giver dig en skøn fornemmelse at sidde med i hænderne og du vil kunne tage billeder af dem uden refleksioner.

Du får en lille bog, som til hvert kort har budskaber, spørgsmål til reflektion og konkrete ting du kan gøre, for at forbinde dig til budskabet.

Kh
Helle Luna Koed

Forudbestilling
Forudbestilling betyder at du sikrer dig en rabat, ved at bestille inden de fysisk kommer på lager.
Jeg påbegynder afsendelse d. 16. maj, og du kan forvente en leveringstid på 2-5 dage herefter - hvis det tager længere tid, får du besked pr. mail. Beløbet trækkes når jeg afsender din ordre. Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til mig.

Moon Creative