GRATIS LEVERING VED KØB FOR OVER 500.–

Om Helle Luna Koed
Good art is not what is looks like, but what it does to us.

Roy Adzak

Jeg laver illustrationer og grafisk design til iværksættere og virksomheder, der ønsker at skabe forandring i mennesker

Billedsproget har altid været min passion og at frembringe noget visuelt, som gør en forskel i mennesker og dermed verden, er min drivkraft.

Mentor for andre selvstændige
Rejsen som selvstændig startede i 2016 og det har lært mig meget omkring drigt af virksomhed, iværksætteri og koordinering – men mest af alt har det lært mig om MIG. Derfor har jeg lavet en iværksætter-pakke, hvor du ud over en visuel identitet også får konkret sparring, guidelines og rådgivning i din kommunikation, så du slår igennem med dine services og produkter – særligt via de sociale medier. 

“Måne-nørd”
Måne-magi og kvindekraft!
Siden 2018 har jeg skabt produkter, som sælges på min webshop og hos en række forhandlere i Danmark. Det har været en kæmpe succes og blevet en vigtig gren på min virksomhed.

grafisk designer i hjertet

Jeg har igennem 15 år arbejdet som grafisk designer! Ét fag som er i konstant forandring…
Hjælper små og store virksomheder med at formidle deres bæredygtige budskaber og støtte deres drømme, så de kan flyve langt og højt!

Gode produkter kræver stærk og klar formidling!

Har du en bæredygtig virksomhed med hjertet på rette sted?

Så hjælper dig, hvis du drømmer om at få lavet dit eget udtryk til din virksomhed, produkt, bog eller en rød tråd i din online markedsføring! 
Mine kunder er typisk soloselvstændige, som har brug for et logo og/eller illustrationer til at formidle svære budskaber.

Las os arbejde sammen om dit visuelle udtryk!

Den nordiske shamanisme

Med både hænder og tær i mulden

Jeg har aldrig lagt skjul på min spirituelle side, og flere betegner mig som Heks, Vølve, Shaman – men jeg har ikke nogen betegnelse for hvad jeg er.
Disse betegnelser ligger ikke til mig at tage.
Jeg har en grundlæggende tro på, at der er mere end den materialisme og at ALT ER FORBUNDET!
Jeg tror på at alt er besjælet og at jorden er vores fundament til at vokse.
På godt jysk, så har jeg begge ben plantet på jorden! 

Så længe jeg kan huske, har jeg leget blandt blomster-væsner og skabt min egen lille klan i skoven, hvor vi levede af det som var rundt om os. Bamser agerede familie og klan-medlemmer, mens jeg kokkerede i skubbekværnen.

Naturen og de nordiske myter ligger til grund for min spiritualitet og det er her jeg finder min kraft, jordforbindelse og fortryllelse i hverdagen.

Jeg har ofte en følelse af at være født i en forkert tidsalder – befinder mig ualmindelig godt med bare tær ved et bål. Men jeg ved også, at jeg er her, for at give videre af denne naturlogiske opfattelse.