Om Helle Luna Koed

Hos Moon Creative finder du illustrationer og produkter fyldt med MÅNENS magi!


Jeg vil gerne give dig større viden og redskaber til, at du kan forbinde dig med månen – igennem månekalendere, orakelkort og plakater kan du blive mere bevidst om månen kraft!

JEG ELSKER AT TEGNE
Det giver mig en indre ro, men også en kæmpe tilfredsstillelse at formidle budskaber, historier og følelser igennem malerier og tegninger.

Good art is not what is looks like, but what it does to us.

Roy Adzak

grafisk designer i hjertet

Jeg har igennem 15 år arbejdet som grafisk designer! Ét fag som er i konstant forandring…
Hjælper små og store virksomheder med at formidle deres bæredygtige budskaber og støtte deres drømme, så de kan flyve langt og højt!

Gode produkter kræver stærk og klar formidling!

Har du en bæredygtig virksomhed med hjertet på rette sted?

Så hjælper dig, hvis du drømmer om at få lavet dit eget udtryk til din virksomhed, produkt, bog eller en rød tråd i din online markedsføring! 
Mine kunder er typisk soloselvstændige, som har brug for et logo og/eller illustrationer til at formidle svære budskaber.

Las os arbejde sammen om dit visuelle udtryk!

Den nordiske shamanisme

Med både hænder og tær i mulden

MIT LIV VAR FYLDT MED UBALANCE – I KROP OG SIND

– uregelmæssig menstruation
– manglende overskud
– en lyst til at se verden udfra andre øjne

Det var de primære årsager til, at alle kanaler åbnede sig for mig, da jeg mødte den glemte vise Måne.

Ud over de mange skønne artikler fra bla. Susun Weed, læste jeg bøger af Demetra George og Miranda Eve Gray. Jeg følte mig genkendt, og vidste præcis hvilken vej jeg ville gå; Måne Vejen! Det blev en særlig selvudviklende rejse, fyldt med lærdom, som jeg i dag giver videre til andre kvinder.
Efter at jeg lærte Månen at kende skete der vilde ting i mit liv →

SIDEN HAR JEG VENDT OP
OG NED PÅ MIT LIV ↓

√ Regelmæssig Menstruation

√ Overskud til børn og familie

√ Naturligt og afslappet forhold til min krop og et gennemgående syn på livet, at alt er cyklisk – starter med en fødsel og ender med en død. At vi alle er forbundet – med hinanden, jorden, måne og sol.

Jeg er på ingen måde perfekt, jeg har stadig dage, hvor jeg er træt og føler mig sårbar. Men jeg ved præcis hvilket redskab jeg skal gribe fat i – for at opnå balancen og overskuddet…

SHAMANISTISK PRAKTISERENDE

Så længe jeg kan huske, har jeg boet på jorden, leget blandt blomster-væsner og skabt min egen lille klan i skoven, hvor vi levede af det som var rundt om os. Bamser agerede familie og klan-medlemmer, mens jeg kokkerede i skubbekværn.

Naturen og de nordiske myter ligger til grund for min spiritualitet og det er her jeg finder min kraft, jordforbindelse og fortryllelse i hverdagen.

Jeg har ofte en følelse af at være født i en forkert tidsalder – befinder mig ualmindelig godt med bare tær ved et bål. Men jeg ved også, at jeg er her, for at give videre af denne naturlogiske energi. 

Grundlæggende ser jeg livet, som en rejse og hver dag – ny læring!
• Uddannet som Shamanistisk Healer ved Rick Modlock.
• Udsprunget af Annette Høst og hendes kurser
• Generelt holdt mig sund igennem meditations- og healingskurser

Uddannet Grafisk Designer, med fokus på illustrationer som støtter budskaber i magasiner, på hjemmesider og fortæller historierne i billeder. Papir og pensel er med hvor jeg går, og elsker at skabe smukke ting med mine hænder.

Moon Creative