Tilbud

Månens Viskvinder – forudbestilling

210,00 DKK

Opdatering: Jeg begynder at sende orakelkort ud så hurtigt som muligt efter de er landet hos mig.
Der er opstået lettere forsinkelse, men til gengæld har jeg fundet hjælp til at pakke. Du kan forvente afsendelse fra d. 19. maj.

Månens Viskvinder er et intens sæt månekort, som lærer dig at forbinde dig med månen og din egen indre cyklus.

De er skabt for at give dig smukke budskaber fra månen og for at give dig et konkret og håndgribeligt redskab til at arbejde med månen og din egen cyklus.

Jeg håber at hele mit hjerte at du får glæde af disse kort, og at de bringer dig klarhed.

18 kort, som du kan anvende som klassiske orakelkort eller som retningskort, hvor de lægges sammen med Månestøv Orakelkort da de har samme bagside, eller bevidst vælges til at sætte retningen for din korttrækning.
Hvert kort repræsenterer én månefase, og med dette sæt lærer du hver fase at kende på et dybere plan. Alle kort er illustreret ud fra de følelser, typer, faser vi som kvinder gennemgår i vores cyklus – så du kan mærke hvert kort helt ind i sjælen.

Kortene har samme bagside-design, størrelse og kvalitet som Månestøv Orakelkort og leveres i en lækker canvaspose.

Du får en lille bog, som til hvert kort har budskaber, spørgsmål til reflektion og konkrete ting du kan gøre, for at forbinde dig til månen.

Ønsker dig den smukkeste månerejse.

Kh
Helle Luna Koed

Forudbestilling
Forudbestilling betyder at du sikrer dig en rabat, ved at bestille inden de fysisk kommer på lager.
Jeg påbegynder afsendelse d. 16. maj, og du kan forvente en leveringstid på 2-5 dage herefter - hvis det tager længere tid, får du besked pr. mail. Beløbet trækkes når jeg afsender din ordre. Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til mig.

Moon Creative