GRATIS LEVERING VED KØB FOR OVER 500.–

Julenisser – klip selv🎄 Læs om familien Fjall, Gumle og Pyt.

60,00 kr.

Mød familien Fjall, Gumle og Pyt.

Sæt med 6 nisser. Klip selv disse skønne nisser som er håndtegnede og trykt i lækker holdbar kvalitet. 

Familien Fjall bor i Tinnet, tæt ved Gudernes Udspring. Her bor de sammen med trolde og elvere. De elsker at besøge menneskene omkring jul, men ellers går tiden med at sanke i skoven, fodre gæs og snitte små dyr og figurer som stilles rundt i skoven til dens besøgendes begejstring. Er du heldig kan du se en lille hule med røg op mellem grenene, det er mor Fjall som bager kogle-kager. Far Fjall sørger for brænde dagen lang, når han ikke lige ligger med snuden nede ved mussemor, som er hele familiens kæledække. Børnene hjælper til så godt de kan, og til december flyver gåsen Gane de hjem til den skønneste familie og spreder julehygge.

I sættet får du også Gumle og Pyt. De er dovne nisser som man skal holde sig gode venner med. De får grøden leveret af Mor Fjall når de er på besøg. Ellers bor de på gårdene, hvor de fletter hestens man, og venter på deres grød.

Tag godt imod familien og pas godt på at hold Gumle og Pyt glade, så de ikke laver ballade!

INDHOLD
3 ark; med familien Fjall skal klippes ud og sætter snor i inden de hænges på juletræet eller grene. Arket med Gumle og Pyt, klippes ud til kravlenisser og sættes på en hyggelig jule-hylde.
Saks, nål og tråd medfølger ikke.
Detaljeret sværhedsgrad, for større børn og voksne.

Perfekt til julesokken!

Varenummer (SKU): 1803 Kategorier: , Tags: , ,

Nisserne er tegnet og farvelagt med akvarel af Helle Luna Koed.