Månekalender 2024 – forsalg – fri fragt

145,00 kr.

Byd 2024 velkommen med dette magiske sæt!

Fri fragt med rabatkode: årshjul24 (indtast ved kassen) gældende indtil 1. okt.

Et sæt fyldt med årets og månens cyklus, inspiration og ikke mindst konkrete datoer for hvornår månens og jordens højtider falder.

Månekalenderen; Er lavet med udgangspunkt i månens 4 hovedfaser, de kendte og anvendte. Datoerne er skæringspunkterne for månefasen, så du kan få en daglig reminder om hvor på månens og din egen cyklus er. 2024 byder også på supermåne og et par mini-måneformørkelser. Kalenderen er dekoreret med månekiggende dyr i skoven, en helt ny form for illustration fra min hånd, som er skabt i samklang med Årshjulet.

Årshjulet; Skabt i skønt samarbejde med Avalin Elinor, og sælges ligeledes seperat. Her er årets 8 højtider med Moder Jord, fuldt med små illustrationer og en kort tekst der fortæller den omtrentlige dato og indholdet i denne højtid. Årshjulet er skabt for at du i løbet af året kan holde fokus på at fejre disse højtider, naturens højtider!

Sættet består af Månekalender 2024 og evighedkalenderen; Årshjulet.
Størrelse: A5 (148 × 210 mm)
Afrundede hjørner og er lavet i en kraft kvalitet; 300g uncoated, som gør at den kan stå selv i en holder og holder hele året som booket i din dagbog, kalender eller lign.

Varenummer (SKU): 01 Kategorier: , , Tags: ,

Illustrationener I år er sættet fyldt med illustrationer, med detaljer, nærvær og ro. Det er jordens farver og en helt særlig stemning over dem. De er skabt for at inspirere dig, til mere natur, fejring og ro. Månekalenderens dyr er nordiske dyr som har en særlig plads hos mig. Når du modtager sættet, vil jeg opfordre dig til at se nærmere på illustrationerne og hvad de fortæller dig. Lad dem blive en del af dit 2024!

Dette sæt er trykt hos et trykkeri, der tænker på miljøet og bæredygtigt. Jeg har fravalgt forrig års guldfolie og silkeoverflade, for at skabe en mere enkel tryksag. – for energien og miljøet.